Allt har sin tid. Nu blir det en paus.

Allt har sin tid och saker förändras. Och det är som det ska. Ska man utvecklas och utveckla så måste saker och ting förflytta sig. Skeenden, rutiner, sanningar, processer, vardagar, människor.

Nu ska jag förflytta mig och göra andra saker. På måndag den 17 augusti börjar jag som Etableringschef hos Luleå Business Region. Jag sa så här i deras nyhet idag:

”Det känns väldigt roligt att jobba aktivt med etableringar och investeringsfrämjande igen. En stark etableringsfunktion i Luleå är nödvändig för både Luleå och Norrbottens tillväxt. Jag ser fram emot att bygga upp den tillsammans med alla kollegor och viktiga samarbetspartners. Luleå och norra Sverige har en enorm potential som plats, men det kräver ett proaktivt och offensivt arbete. Inget händer av sig själv.”

Det är så klart med en del funderingar i huvudet. Jag har sagt att vara egen inte behöver vara ett evigt tillstånd och det jag vill göra ska få driva mig. Jag har haft egen verksamhet sedan våren 2017. Det jag saknat mest genom alla år i arbetslivet efter att ha lämnat olika uppdrag eller jobb är just arbetet med etableringar och investeringar. Att driva egen verksamhet har sina framsidor och baksidor. Jag saknar sammanhang och kollegor.

Jag kommer under resten av det här året jobba 80% på Luleå Business Region som anställd och på övrig tid göra klart en del uppdrag jag har i min verksamhet. Från årsskiftet jobbar jag heltid och släpper konsultandet helt. Det har varit viktigt för mig att fullfölja avtal jag har och ha en bra framförhållning i läget med att det kändes bäst att komma igång så snart det går med det här viktiga arbetet.

I och med min nya roll kommer jag också göra några andra förändringar.

    • Mitt skrivande och debatterande i egna texter tar en paus på obestämd framtid.
    • Mitt intervjuprojekt ”Hur mår Norrbotten?” kom en bit, i juni och i sommar har jag inte riktigt haft tid för det och nu kommer den få ett för snabbt slut. Det känns lite tråkigt, jag hade intressanta och spännande planer.

Men så är det, och det är naturligt. Det känns bra det också. Och det är som det ska.

Tack för att ni har läst. Mitt driv att skriva försvinner inte.

Läs Luleå Business Regions pressmeddelande här:
luleabusinessregion.se/vart-arbete/lulea-business-region-forstarker-med-etableringschef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.