Intervjuad om etableringar i P4 Norrbotten.

Den 10 september fick jag gästa André Pettersson i P4 Norrbotten Sveriges Radio och prata om det här med etableringar. Det finns alltid så mycket att säga och för lite tid, sen ville tyvärr Ekot in och våra ytterligare fem minuter hanns inte med. Men här hinner jag ta upp några allmänna perspektiv på det här med att ”fixa fler jobb till vår kommun”.

Det vi inte hann komma till var hur mycket arbete som skickliga kollegor i hela kommunorganisationen och kommunkoncernen lägger ner innan en ”etablering” kan komma till stånd. Vi hann heller inte komma till hur viktigt arbetet är med de företag som redan finns på en plats och deras ambitioner kring att växa och expandera, kanske hitta nya ytor/mark eller på andra sätt ’etablera (om) sig’ där de redan finns.

Lyssna gärna här:
https://p4dela.sverigesradio.se/?id=20711

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.