Time for some change. Något mer, något annat eller något annorlunda?

Time for some change. Något mer, något annat eller något annorlunda! Det är åtminstone ett nytt arbetsår, det får man väl kalla det efter en sommar?
Jag känner för att göra lite nya saker eller i alla fall göra något annat. Jag brukar möjligen inte alltid vara så konventionell. Det konventionella för många är att lägga ut lite krokar, alltså berätta åt rätt personer att man så att säga är på marknaden eller åtminstone är intresserad av nya saker. Det gör så klart jag också, men jag tänkte se vad mitt rätt omfattande nätverk kan få för idéer?
Mer om mig finns att läsa här, om min bakgrund och vad jag gjort senaste tiden. Mitt CV där sammanfattar också mina kompetenser och hur jag är som kollega och person:
http://johansjokvist.se/om-johan/
Ska du sluta konsulta? – Inte nödvändigtvis alls. Jag har alltid sagt att konsultmöjligheten är just en möjliggörare. Jag har kört eget i snart två och ett halvt år. Det har många fina fördelar och en del baksidor. Att konsulta är helt okej, att vara anställd också. Är inte det viktigaste vad för roligt som finns att jobba med? Formen är mindre viktig.

Får du idéer? Får du tankar om andra som borde få idéer?

Min profil på LinkedIn
johan@johansjokvist.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.