Jag är besviken på min klubb.

Jag är besviken på min klubb. Trodde på riktigt inte det var möjligt. Från supportrar och klubb har vi stått för ärlighet och rent spel. Filmningar har vi avskytt. När vår egen nya ikon Juhani Tyrväinen ramlade lätt denna säsong tog vi avstånd. Ett korrekt uppträdande har varit viktigt på riktigt. Brendan Shinnimin är säkert en bra pojk med stort hjärta för de han representerar och utan tvekan en väldigt skicklig hockeyspelare.

Alla kan förändras. Men Brendan Shinnimin står för en historia med otroligt halt under sina egna skridskor och fula tilltag på isen. Han har pekat ”Fuck you” till publik, om än mot ett häcklande H. Det är spelare jag inte tycker hör hemma i en stolt klubb som Luleå Hockey. Den klubb jag älskar och kommer fortsätta älska.

Det är som det är. Nu har jag fått det sagt. Jag trodde inte det var möjligt. Jag är besviken för att jag inte förstår glidningen från vad vi tror på. Jag kommer vara lika besviken om han avgör en SM-final. Men jag kommer älska min klubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.