Uppdrag hos Heart of Lapland slutfört

Uppdraget som verksamhetsledare för destinationsbolaget Heart of Lapland är slutfört. Ett två år långt och roligt uppdrag som har bestått av allt från att sätta och i viss mån förnya en verksamhet som de ekonomiska resurserna klarar av – till arbetsledning, prioriteringar och alla dagliga frågor. Uppdraget har under 2017 varit på ungefär 30% och under 2018 fram till maj 2019 på 50%.

Att komma in i verksamheter i förändring eller i behov av förändring är spännande. Det finns tjorv, det finns outnyttjade möjligheter, det finns problem, det finns potential, det finns behov av att göra saker på andra sätt än tidigare och det finns alltid kommunikationsbehov om allt som faktiskt görs och vad det ger och har gett. Som det är överallt. Förändring är alltid förflyttning. Med förflyttning sker utveckling. Och med riktigt bra människor rullar det mesta av sig själv. Riktigt bra människor är det ingen brist på vare sig i Tornedalen och Östra Norrbotten, i företagen där eller i det gäng som varit och är involverade i detta destinationsbolag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.