Förnyat avtal med Heart of Lapland

Vi har förnyat vårt avtal med Heart of Lapland och fortsätter med verksamhetsledning i verksamheten även under 2018, i första hand fram till sommaren. Heart of Lapland är destinationen inom besöksnäringen i Swedish Lapland som täcker in Haparanda, Kalix, Pajala, Överkalix och Övertorneå kommuner.

Uppdraget innehåller ledning av verksamheten i Heart of Lapland ekonomisk förening och arbetsledning för medarbetarna i verksamheten. Heart of Lapland är en del av Swedish Lapland Visitors Boards projekt ”Business Capacity Development” och kommer också att driva ”HoL Development” för att utveckla besöksnäringen i de fem kommunerna i Östra Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.