Allt har sin tid.

Allt har sin tid. Efter några fantastiska år på The Node Pole har jag bestämt mig för att hitta nya utmaningar och har själv gjort valet att inte vara med på The Node Poles fortsatta resa. Det har varit otroligt roligt och ett privilegium att fått vara med och fortsätta utveckla arbetet med att göra Sverige och norra Sverige till en naturlig plats för världens data.

Det har varit några år med människor nära mig som lärt mig otroligt mycket. Det har varit slitigt. Vi har skrattat. Vi har gråtit. Vi har jublat. Vi har svurit. Vi har bråkat. Vi har nästan aldrig varit helt lediga. Det är man inte i sådana här jobb. Men vi har hela tiden försökt trycka oss framåt och förflytta en i världens ögon kall och avlägsen plats till att finnas i världens medvetande och vara i framkant för utvecklingen av datacenterkluster. Det är många som bidrar på olika sätt, inte bara vi som kanske oftast syns i dessa sammanhang.

Möjligheterna fortsätter att vara enorma och för The Node Pole går arbetet in i ett nytt spännande läge i början på 2017 med de nya ägarna Vattenfall och Skellefteå Kraft. En långsiktighet och stabilitet vi är många som arbetat hårt och länge för.

Jag vill ta tillfället att tacka alla som på olika sätt bidragit till arbetet hittills. Det har varit ett nöje att arbeta med er och vara en del av The Node Pole. Det är som sagt många som bidrar. Fortsätt med det!

Jag kommer att finnas kvar ett tag och det är inte riktigt klart när jag slutar.

Allt har sin tid. En ny kommer för mig.

Får du idéer? Tveka inte att höra av dig.
hej@johansjokvist.se
se.linkedin.com/in/sjokvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.