Hur mår Norrbotten? är ett initiativ från Johan Sjökvist AB och görs inte på uppdrag av någon.

Bortanför det viktigaste med människors liv och väl finns också så mycket mer. Jobb, drömmar, företag, livsverken och vår tillvaro här i Norrbotten. Dessa röster hörs för sällan. I den pågående coronakrisen står mångas livsverk på spel. Företag möter sin svåraste tid någonsin. För väldigt många är det en nedgång som aldrig gått att förutspå. För en del är det ungefär som vanligt och några känner av ett uppsving. De flesta har det tufft. Bakom alla företag finns människor med drömmar. I företagen finns fler människor som gör det möjligt och har det som sina jobb. Där försörjningen kommer ifrån och där vardagen är och blir.

I denna intervjuserie under rubriken ”Hur mår Norrbotten?” möter vi företagare och andra från eller med ankytning till Norrbotten.

”Hur mår Norrbotten?” har tillkommit på initiativ av Johan Sjökvist AB. Alla intervjuade är med av egen vilja. Ingen har erhållit någon ersättning åt något håll i samband med det.

Pressmeddelande 2020-04-20

Johan Sjökvist AB startar intervjuserie med företagare i Norrbotten på temat ”Hur mår Norrbotten?”

Artikel i Affärer i norr 2020-04-22: ”Johan Sjökvist startar intervjuserie med företagare”

Återpublicering

Creative Commons-licens
Alla artiklar är skrivna under Creative Commons licens CC-BY. All text är fri att dela och återpublicera om du hänvisar tillbaka hit. Ej bilder. Läs mer om licensen här.