Historia Del 5: Fake news i sin begynnelse.

Förord
Vi skrev mycket när vi var yngre, som jag haft en liten historisk resa runt här tidigare. Men det är väl ändå oklart om ni trodde att vi tidigt anammade tricket med Fake News? Självklart gjorde vi det. En tidig tanke hos oss var att skapa bilder hos andra genom att skapa felaktiga nyheter.

Nu är det här så klart med glimten i ögat och denna är gjord till någon slags framtidskonferens 1998. Niklas Abrahamsson, Daniel Persson Asp, Fredrik Larsson och undertecknad är upphovsmännen. Ingen stor stil, men vi var 19 år. Det blev lite framtidsnyheter för att visa att med lite tryck i systemet så är inget ouppnåeligt. ”Gellivare Times Ba'”var en riktig ungdomstidning i Gällivare kommun under dessa år. Vi gjorde några till sådana här framtidsversioner.


Gellivare Times 2003

Sid 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.